Klubben & träningsplanen

Klubben & träningsplanen

Stockholms HU delar planer tillsammans med SBK Stockholmsavdelning på Kymlinge gård i Kista. Som medlem hos oss har du tillgång till klubbområdet och de två träningsplanerna som står till förfogande för träning. Kursverksamhet på planerna har dock alltid förtur. Från och med 30 januari började vi med öppenträningar. Från och med 17 mars 2021 är planerna bokade varannan onsdag 18:00-19:30 för medlemmar i Stockholms Hundungdom att träna på. Läs mer om onsdagsträningarna här>>.

Agilityplanen

Här står agilityhinder ute året runt. Ungefär hälften av hindren ägs av SBKs Stockholmsavdelning, resten av oss. På agilityplanen får du träna själv när du vill om den inte är upptagen. SBK Stockholmsavdelningen har en kalender där det står när planerna är uppbokade, kom till den här>>. Regler för hur agilityplanen får användas hittar du här >>

Appellplanen

På appellplanen kan du träna till exempel rallylydnad, brukslydnad och tävlingslydnad. Det finns några hopphinder för lydnaden framme. På appellplanen får du träna själv när du vill om den inte är uppbokad. SBK Stockholmsavdelningen har en kalender där du kan se när planerna är uppbokade. Den finns här>>.

Läs mer om när planerna är bokade för kommande tävlingar/träningar/kurser och lediga att träna på i klubbkalendern länkad ovan. 

Alt Text
Alt Text
Alt Text