Om Stockholms HU

Om Stockholms Hundungdom

Stockholms Hundungdom är en lokalklubb under Sveriges Hundungdom för barn och ungdomar mellan 6-25 år. Vi erbjuder kurser, aktiviteter och tävlingar i bland annat agility, rallylydnad, lydnad, freestyle, nose work och mer -för dig som intresserar dig för hundar och hundsport!

Stockholms HU grundades 1984 och har under många år haft en aktiv verksamhet med en mängd olika kurser och aktiviteter. Vi består idag av över 500 medlemmar och fortsätter driva verksamheten framåt genom engagemanget hos våra underbara medlemmar. Vi ungdomar jobbar ideellt för att driva klubben framåt. Klubben drivs av ungdomar för ungdomar.

Att vara medlem i Stockholms Hundungdom innebär en mängd olika roliga saker! Du får bland annat tillgång till att träna på våra fina planer, delta på kurser och aktiviteter, får lära känna en mängd andra ungdomar med hundintresse & går även in gratis på bland annat hundmässan.

Vi håller till vid Kymlinge Gård i Kista (vägbeskrivning hittar du här>> ) som vi delar tillsammans med SBKs Stockholmsavdelning. På klubben finns 2 fina träningsplaner utrustade med träningsmaterial för bland annat agility och lydnad. Alla hundar med ägare är välkomna och det spelar ingen roll om du har en renrasig hund eller blandras. 

Våra kurser och aktiviteter vi anordnar just nu uppdateras bland annat här på vår hemsida & på våra sociala medier.

Varmt välkommen till vår klubb!

ÅRETS HUNDUNGDOMSKLUBB 2019

Under det årliga Representantskapsmötet för Sveriges Hundungdom diskuteras en rad olika viktiga frågor bland beslut som tas. Men det tilldelas även en utmärkelse och pris för den klubb som visat lite extra engagemang genom ökat medlemsantal, roliga aktiviteter med mera – årets hundungdomsklubb!

För året som har varit, 2019, tilldelades vår klubb Stockholms Hundungdom priset för Årets Hundungdomsklubb 2019! En utmärkelse vi är otroligt glada och stolta över!

KURSER & AKTIVITETER JUST NU

13 dec
Inomhusträning Agility 2022
08:55 e m
13 dec
Kurshelg i Agility 2022
08:50 e m