Stockholms Hundungdom – Årets Hundungdomsklubb 2019!

Årets Hundungdomsklubb 2019!

Under det årliga Representantskapsmötet för Sveriges Hundungdom diskuteras en rad olika viktiga frågor bland beslut som tas. Men det tilldelas även en utmärkelse och pris för den klubb som visat lite extra engagemang genom ökat medlemsantal, roliga aktiviteter med mera – årets hundungdomsklubb!

För året som har varit, 2019, tilldelades vår klubb Stockholms Hundungdom priset för Årets Hundungdomsklubb 2019! En utmärkelse vi är otroligt glada och stolta över!

Nedan presenteras motiveringen från Ungdomsrådet. Detta och mer gällande årets hundungdomsklubb går att läsa om HÄR>>.

Motivering

“Årets Hundungdomsklubb 2019 är en lokalklubb som under året skapat stor gemenskap med sina olika aktiviteter. Verksamheten har inte endast handlat om hundträning och tävling, utan skapat en gemenskap med ett brett utbud av aktiviteter. Klubben har anordnat kurser, bland annat i agility, allmänlydnad och nosework, haft prova på-dagar, pysselkvällar, grillat tillsammans, haft fototävling, träning i inomhushall och en hel del annat. De har egna klubbtröjor och köpte även in material som alla får låna, inför Ungoms-SM!

Träningsplanerna delas tillsammans med en brukshundklubb och det finns även ett samarbete med Studiefrämjandet. Varannan vecka är planerna bokade för öppenträningar och egen träning för medlemmar i klubben och agilityhinder står ute för egen träning året om. De har också en träningsgrupp på facebook och en stor närvaro på sociala medier.

Vi i Ungdomsrådet tycker att denna klubb är ett skolboksexempel på hur en lokalklubb i Sveriges Hundungdom kan fungera och är stolta över hur verksamheten bedrivs. Vi vill därför stolt presentera Stockholms Hundungdom som Årets Hundungdomsklubb 2019!”

Detta ska självklart firas! Men pga av den rådande situationen och en ökad smittspridning av coronaviruset har vi valt att skjuta upp firandet tills att det gör det möjligt för oss att samlas så många som möjligt för att fira! Om du har någon idé eller ett önskemål på hur detta kan firas får du mer än gärna kontakta oss genom att fylla i formuläret här>>.