Våra ekipage

Våra ekipage

Här nedan presenteras stolt ekipagen som tränar och tävlar för Stockholms Hundungdom! Tränar eller tävlar du för Stockholms Hundungdom? Skicka in en presentation om dig och din/dina hundar under fliken “anmäla ekipage” för att synas på denna sida!

För att läsa mer om ett ekipage, håll med pilen över bilden.

Caroline & Tazza

Caroline & Tazza

Jag heter Caroline och är 17 år. Jag tränar och tävlar agility samt lite lydnad med lancashire heelern Tazza, 4 år.

Anna & Marley

Anna & Marley

Jag heter Anna och tillsammans med Marley, en sjuårig blandras tränar vi inför att starta startklass i lydnad.

Anna & Harra

Anna & Harra

Jag heter Anna och med min schäfertik född 2012 har vi tillsammans testat på det allra mesta och tävlar i lydnad klass 1, bruks spår lägre klass, rallylydnad fortsättning, nosework klass 1, samt freestyle och Htm klass 2. Just nu tränar och tävlar vi däremot främst lydnad och freestyle.

Astrid & Maya

Astrid & Maya

Hej, jag heter Astrid och har en blandras av boxer, mastiff och dobermann vid namn Maya. Jag har inte haft henne så länge så vet inte riktigt vad vi ska göra men planen just nu är lydnad.

Nova & Holger

Jag heter Nova och tränar/tävlar främst lydnad och freestyle med min 3 åriga västgötaspets hane Holger!

Johanna & Bonnie

Johanna & Bonnie

Hej! Jag heter Johanna och tränar främst rallylydnad, lydnad och nose work tillsammans med min 4-åriga blandras Bonnie. Vi tävlar även i rallylydnad och har även planer för att starta lydnad startklass och NW1.

Johanna & Hjördis

Johanna & Hjördis

Tillsammans med min mellanpudel Hjördis, född 2018, tränar och tävlar vi i rallylydnad nybörjarklass och tränar lite allt möjligt vid sidan av.

Johanna & Vilja

Johanna & Vilja

 Hej jag heter Johanna och tillsammans med min mellanpudel Vilja, född 2016, tränar och tävlar vi i rallylydnad nybörjarklass.

Meja & Sansa

Meja & Sansa

 Jag heter Meja och tränar med min bearded collie tik Sansa född 2018, i freestyle och agility. Vi tävlar just nu i freestyle klass 1 och ska så småning som starta officiellt i agility.

Ewelina & Zicco

Ewelina & Zicco

Hej jag heter Ewelina, är 19 år. Zicco & jag tränar agility, rallylydnad & freestyle.