Bli medlem i Stockholms Hundungdom!

Så här gör du för att bli medlem:

För att kunna ta del av klubbens verksamhet måste du vara medlem i Stockholms HU. Du tecknar medlemskapet via Sveriges Hundungdom. Under “Val av Lokalklubb inom Sveriges Hundungdom” väljer du Stockholms. Det kostar 320kr per år att vara medlem.

Vad ingår i medlemskapet?

I medlemskapet ingår bland annat tidningarna Brukshunden och Hundsport, du får 15 % rabatt på Agrias hundförsäkring, fritt inträde till SKKs utställningar (exempelvis Stockholms Hundmässa) och möjlighet att delta på läger och aktiviteter som Sveriges Hundungdom anordnar. Är du under 25 år får du även välja till ett medlemskap i en annan klubb, till exempel brukshundklubben eller din rasklubb. Är du under 18 får du dessutom medlemskap i Svenska Kennelklubben och Stockholms Kennelklubb.

Som medlem får du gå alla våra kurser och delta på alla våra aktiviteter såsom årsmöten, prova på-dagar och dagkollon samt ett subventionerat pris på vår inomhusträning. Du har även stor möjlighet att påverka klubben!


Bli stödmedlem!

Är du redan medlem i en annan hundungdomsklubb men vill även bli medlem i Stockholms HU? Då är du varmt välkommen att bli stödmedlem!

Som stödmedlem får du de förmåner som en medlem i Stockholms Hundungdom när du deltar på våra kurser & aktiviteter. Det kan till exempel vara att man som medlem i vår klubb får reducerat pris på de kurser vi anordnar.

Du blir stödmedlem genom att fylla i formuläret här>> och betalar 40kr till BG: 629-8384 eller swish: 1235110887.