Medlemskap

Medlemskap

BLI MEDLEM HOS OSS!


Så här gör du för att bli medlem:
För att kunna ta del av klubbens verksamhet måste du vara medlem i Stockholms HU. Det blir du genom att anmäla medlemskap här >>. Du tecknar medlemskapet via Sveriges Hundungdom. Under “Val av Lokalklubb inom Sveriges Hundungdom” väljer du Stockholms. Det kostar 320kr per år att vara medlem.

Vad ingår i medlemskapet?
I medlemskapet ingår bland annat tidningarna Brukshunden och Hundsport, du får 15 % rabatt på Agrias hundförsäkring, fritt inträde till SKKs utställningar (exempelvis Stockholms Hundmässa) och möjlighet att delta i läger och aktiviteter som Sveriges Hundungdom anordnar. Är du under 25 år får du även välja till ett medlemskap i en annan klubb, till exempel brukshundklubben eller din rasklubb. Är du under 18 får du dessutom medlemskap i Svenska Kennelklubben och Stockholms Kennelklubb.

Som medlem får du gå alla våra kurser och delta på alla våra aktiviteter såsom årsmöten, prova på-dagar och dagkollon samt ett subventionerat pris på vår inomhusträning. Du har även stor möjlighet att påverka klubben! Våra nuvarande kurser och aktiviteter ser du här>>

Varmt välkommen som medlem!

 

BLI STÖDMEDLEM!


Är du redan medlem i en annan hundungdomsklubb men vill även bli medlem i Stockholms HU? Då är du varmt välkommen att bli stödmedlem!

Som stödmedlem får du de förmåner som en medlem i Stockholms Hundungdom när du deltar på våra kurser & aktiviteter. Det kan till exempel vara att man som medlem i vår klubb får reducerat pris på de kurser vi anordnar.

Du blir stödmedlem genom att fylla i formuläret här>> och betalar 40kr till BG: 629-8384 eller swish: 1235110887.

Varmt välkommen som medlem!