Om vår kursverksamhet

Vi erbjuder kurser i bl.a. rallylydnad, agility, lydnad, spår, allmänlydnad och freestyle. Våra kurser delas upp i två olika kategorier, flertillfälleskurser och prova-på-dagar. Vid flertillfälleskurser leds kursen oftast av en utbildad och auktoriserad instruktör som antingen är medlem eller är inhyrd utifrån. Det brukar också finnas en hjälpinstruktör som är väl insatt i kursens ämne. Våra prova-på-tillfällen leds oftast av ledare från klubben som är väl insatta i hundsporten. Prova-på-tillfällenas struktur gör att det är lätt att få en inblick i vad hundsporten går ut på för att sedan vidareutvecklas i en flertillfälleskurs av instruktör. Vi bygger vår grundprincip på positiva träningsmetoder med syfte att träningen ska vara rolig för såväl hund som förare. Under terminerna anordnar vi kurser, prova-på-dagar och andra aktiviteter med eller utan hund.

Var hittar jag kurser att anmäla mig till och hur gör jag?

Under menyn “kurser/aktiviteter” finns aktuella aktiviteter . Där hittar du kurser som är öppna för anmälan samt tidigare kurser vi haft under året. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret under fliken “anmälningsformulär“. Om anmälan inte skulle fungera, skicka ett mejl till oss.

När är anmälan giltig?

Din anmälan blir giltig så fort vi fått in din anmälan. När du har fått ett mejl som bekräftar din anmälan vill vi att du betalar in anmälningsavgiften till vårt bankgironummer 629-8384 (betalningsmottagare Stockholms Hundungdom) eller via Swish: 1235110887. Om du inte fått en bekräftelse inom några dagar så anmäl igen eller kontakta oss. Vi håller din plats tills att anmälningsavgiften är inbetald. Skulle avgiften inte skickats in inom sista anmälningsdagen går platsen till eventuella reserver.

Hur gör jag om jag måste avanmäla mig från kursen?

Om du har anmält dig till en kurs samt betalat in kursavgiften, men inte längre kan gå gäller följande:

Vid för många eller få anmälda

Vid för många anmälda till en kurs har medlemmar i Stockholms Hundungdom som är mellan 6-25 år förtur.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurser med färre än 4 anmälda deltagare. Givetvis återbetalas hela kursavgiften och du kontaktas.

Varmt välkommen på kurs!