Om oss

Vår förening

Stockholms Hundungdom är en lokalklubb under Sveriges Hundungdom för hundintresserade barn och ungdomar mellan 6-25 år. Föreningen bedrivs av en styrelse som ideellt jobbar för att erbjuda kurser och aktiviteter för klubbens medlemmar. Klubben drivs av ungdomar för ungdomar.

Stockholms Hundungdom erbjuder en mängd olika kurser och aktiviteter för våra medlemmar. Bland annat kurser i agility, lydnad, rallylydnad, freestyle, nose work till medlemsdagar med träning eller pyssel.

Klubben grundades 1984 och har under många år haft en aktiv verksamhet med en mängd olika kurser och aktiviteter. Vi består idag av över 500 medlemmar och fortsätter driva verksamheten framåt genom engagemanget hos våra fantastiska medlemmar.

Att vara medlem i Stockholms Hundungdom innebär flera roliga saker! Du får bland annat tillgång till att träna på våra fina planer, gå kurser och aktiviteter, lära känna en mängd andra ungdomar med hundintresse och går även in gratis på bland annat hundmässan.

Vi håller till vid Kymlinge Gård (Kymlingelänken 100) i Kista som vi delar tillsammans med SBKs Stockholmsavdelning. På klubben finns 2 fina träningsplaner utrustade med träningsmaterial för bland annat agility och lydnad. Alla hundar med ägare är välkomna och det spelar ingen roll om du har en renrasig hund eller blandras. 

Kommunikation

Vi använder oss av olika kanaler för att nå med information ut till våra medlemmar. Vi skickar årligen ut kallelser via mejl till års- och medlemsmöten samt i vissa fall inbjudan till våra aktiviteter. Vi använder oss även av mejlutskick för aktiviteter och händelser på klubben. Det är inte obligatoriskt att ange mejladressen när man blir medlem hos oss, men då kommer du gå miste om våra mejlutskick med aktiviteter och nyheter om du inte angett denna. Om du inte får några mejl från oss så ska du höra av dig till Sveriges Hundungdoms kansli info@shu.se.

En annan kommunikationskanal är vår Facebooksida och Instagram som som administreras av styrelsen. Här postar vi bilder, info om nyheter och saker som händer i klubben. Gå gärna in och gilla och följ oss där!